Curo behöver din hjälp för 2018

Curo har ännu ett år kunnat dela ut medel till Alla de organisationer som haft förväntningar på oss och som vi året innan gav förhoppningen om att kunna stödja. Varje år i november lämnar de olika clown och målarverksamheterna in önskemål för nästkommande år. Vi har nu gjort en planering för 2018 och hoppas innerligt att du vill bidra med stöd till dessa verksamheter så att de kan fortsätta finnas för de sjuka barnen, deras syskon och föräldrar.

Vi är helt beroende av insamlade medel och fonderar inget utan det som kommer in ska användas så fort som möjligt. Behoven är fortsatt mycket stora.

Luleå, Hudiksvall, Falun, Gävle, Uppsala, Huddinge, Örebro, Västerås, Karlstad, Eskilstuna, Nyköping, Motala, Norrköping, Linköping, Kalmar, Växjö, Borås, Malmö, Landskrona, Ystad, Kristianstad och Helsingborg är några av de orter som vi ämnar stödja Clown och Målarverksamheter på under 2018.

Förutom detta så vill vi naturligtvis även kunna fortsätta ge cancerdrabbade rehabilitering och eftervård, något som samhället tar allt mindre ansvar för. Ditt stöd är viktigt och du kan enkelt kontrollera att de verksamheter vi säger oss ge medel till verkligen får det.