Curo önskar er en fin avslutning på året och ett Gott Nytt År !

 

Curo önskar er alla en fin avslutning på året och ett riktigt Gott Nytt År. Ett tungt insamlingsår är snart till ända. Att vara sjuk i svåra tider är en dubbel börda. Vi gör vårt yttersta för att kunna hjälpa alla dem som söker bidrag för rehabilitering och eftervård eller hjälp för sitt sjuka barn. Vi har för 10:e året i rad klarat av att ge stöd till alla som söker bidrag och uppfyller ansökningskraven och hoppas av hela våra hjärtan att vi kan fortsätta på samma bana även 2024. Vi har nu lagt vår årsplanering för 2024 som innefattar fortsatt stöd till alla de Clown och Målarorganisationer vi stödjer 2023. Vi är dock helt beroende av insamlade medel och hoppas på fortsatta stöd av alla våra fantastiska bidragsgivare för att kunna fortsätta skapa glädje och omsorg på sjukhus runt om i landet. Massor av kramar till er alla och var försiktiga.

Fler intressanta nyheter