Rehabiliteringsresor utomlands

Under de senaste 15 åren har fler än 500 hundra bidragstagare valt att åka till Tervis Spa i Pärnu, Estland samt till Sandra Spa, i Pogorzelica, Polen.

Pågrund av det pågående kriget i Ukraina och den stora påverkan detta har i Polen har vi beslutat att tillsvidare pausa rehabiliteringsresorna till Sandra Spa.

Vi fortsätter självklart ge bidragstagare möjligheten till vistelser vid rehabiliteringshem på andra sidan Östersjön.

Vi erbjuder paket med helpension, enkelrum och hytt, utvalda behandlingar, transporter till och från närmaste större stad från er hemort i Sverige. Vi syr ihop resan så att den blir så bekväm som möjlig för dig och dina behov. Flera olika resealternativ finns att tillgå och vi samarbetar med flera resebolag för att kunna sy ihop det bästa alternativet.

De som blivit beviljad dessa rehabiliteringsresor erhåller även en egen resekassa om 5000 kr som utbetalas till sitt konto ca en vecka innan resans start. Allt för att göra upplevelsen så problemfri och välgörande som möjligt.

Vi kommer efter sedvanligt ansökningsförfarande att tillsammans med dig boka tidpunkten för vistelsen. Med detta upplägg ges du friheten och flexibiliteten att på resan förverkliga dina önskemål och drömmar.

På hemsida www.spatervis.ee/sv hittar du utförlig information om denna anläggning.