Curo önskar er alla en Glad Påsk!

 

En liten bit in på 2024 så har vi i år redan hunnit ge 20 sjukhus runt om i landet besök av Clown och Målarverksamheter. Bröstcancerdrabbade kvinnor i Linköping har åkt på rekreationsdag, barnavdelningar på Lasarettet i Falun och Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Palliativa enheten i Västerås har fått biobiljetter för att ge barnen en stunds avkoppling från sorg och tuffa behandlingar. Privatpersoner har åkt på rehabiliteringsvistelser till Varberg kusthotell, Tervis Spa i Estland, Axlagården i Umeå, Mellannorrlands hospice i Sundsvall, Livingfood i Värmland och Bräcke Västergård. Många barnfamiljer har också fått rekreationsbidrag för att underlätta vardagen och ge lite guldkant till sitt cancersjuka barn.

Allt detta är bara möjligt med bidrag från generösa bidragsgivare.

Vi skänker många extra tankar till alla de sjuka som tillbringar helgen på sjukhus eller annan inrättning. Att vårda sjukt barn eller anhörig i hemmet är en tung uppgift och lägger sorti över att kunna glädjas.

Vi gör vårt yttersta för att kunna hjälpa så många cancerdrabbade som möjligt.

Stort tack till er alla som gör vår verksamhet möjlig.

Fler intressanta nyheter